Post by tauscohelfehyd on Feb 21, 2022 1:20:41 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Joy 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Joy 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит-код ключі з глюками ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Joy 2 2022 version ▞▞▞
Чудовий досвід для любителів ресторанних ігор. Мені подобаються використані яскраві кольори. Гра представляє досить складну задачу, але не робить рівні неможливими до того, щоб купити монети або видалити гру.
це весело, але трансляція завантажується трохи довго, і рекламу не можна дивитися іноді, яку ми використовуємо для перегляду замість того, щоб завантажуватись, щоб більше життя
Мені подобається ця гра, але вона не дає вам достатньо діамантів. Ви повинні використовувати занадто багато блискавок, щоб почати гру
Я стаю більш залежним після того, як почав грати в цю гру. Швидке приготування та доставка покупцям протягом заданого часу, без витрат і спалювання, дозволяє грати не нудно. Я люблю цю гру.
Гарна гра, але з великою кількістю реклами і завмирає, тому що, як кажуть, варто лише 3 зірки
Це хороша гра, але занадто часто з’являється реклама, а кількість надто мала, щоб перейти до наступного етапу.
Мені це дуже сподобалося спочатку, але коли ви досягаєте рівня 30 або близько того, це занадто залежить від підвищення, і хоча ви можете отримати їх безкоштовно тут і там, це займе деякий час. але тепер я навіть не можу повернутися назад і переграти старі рівні, щоб отримати гроші на оновлення. (ви можете відтворити їх лише пару разів кожен) Ну добре... наступний LOL
Ігри чудові... викликають звикання... Я грав у них день і ніч... Останнім часом виникла проблема, що ресторан суші не розблокований багато днів... будь ласка, чи можете ви надати оновлення щодо нього?
Хороша гра, але було б добре, якби після того, як ви пройшли рівень, ви могли б просто захотіти, щоб один, швидше за все, був засипаний рекламою після кожного рівня. Було б краще, якби у вас було 5/10 життів, і коли ви провалили рівень, ви втратили б життя, ніж мати 50 життів і використовувати 5 на одному рівні, щоб грати на 1 рівень
Cooking Joy 2 સિમ્યુલેશન nul
Мені подобається ця гра, але я думаю, що це дурість, що ваша енергія витрачається кожен раз, вона потребує енергії, лише якщо ви не пройшли рівень
ця гра починається весело, але як тільки ви досягнете рівня 8 або 10, вона зупиняється і застряє!! Як прикро👎! Ви навіть не можете повернутися!!
Мені це подобається, пізніше буде трохи складно, якщо ви не використовуєте підсилювачі, які вам доведеться купити. Мені не подобається, що ти витрачаєш свою енергію, навіть коли проходиш рівні. І раптом один з моїх виробів став невидимим! Салат у моїй салатній станції більше не показується. Вам все одно потрібно вибрати його, просто його не видно. Дивний, дратівливий збій.
Чи можете ви, будь ласка, поспішайте з наступним рівнем..після 190..я радий, що у вас є інші ігри, щоб скоротити час..люблю цю гру😊редагувати....тому в січні 2020 р. iv щойно перевстановила цю гру і там досі немає оновлення..це така крута гра..але стає нудно просто грати в одні й ті самі етапи знову і знову
Для мене це була одна з найкращих кулінарних ігор, але ні, хотілося б, щоб вона давала мені монети, щоб я міг оновити швидше, також у вас є 5 секунд на годиннику, достатньо, щоб подати, і вони переконаються, що ви витратите діаманти або гроші, і насправді ви послужили достатньо. Вони дають монети, але виграють лише 2/3 алмазів. 40 Diamonds — це занадто багато, щоб змусити когось купити, це має бути як 10. Я збираюся видалити цю гру, тому що вона змусить вас витрачати, оскільки вона рухається так повільно, оскільки клієнти дістаються до вас, і шахрайство змусить вас продовжувати купувати діаманти .
Хоча гра в основному весела, вона може дратувати, коли я натискаю на їжу і не беру її з першого разу. Це коштувало часу, а потім плутанини, тому що я втрачаю своє місце.
ви платите, і це швидко закінчується. прощавай, більше не витрачай гроші на цю гру. не варто не виграти
Чудова гра. Загрожує, тому що вони чекають оновлення, і чекати було занадто довго. Вони дають нам періодичні ігри, щоб грати в такі ігри, які оновлюються кожні 20-24 години, і це такий облом. Гра дійсно тримає мене зайнятим і на ногах. Подобається, але надто довго оновлювати гру. Є більше рівнів, але не вдається отримати до них доступ через відсутність оновлення
Я ненавиджу, що це забирає 5 очок, навіть коли ти виграєш, щоб просто продовжувати грати. ви повинні мати можливість зберегти свої очки, коли ви виграєте. і використовувати 5 очок, коли ви програєте, щоб продовжити гру.
Здається, це хороша гра, але ви втрачаєте все, що заробляєте, коли вас просить додати більше клієнтів для діамантів, потім ви втрачаєте всю свою енергію, коли у вас не вистачає діамантів, а потім ви просто застрягли, тому мені доведеться видалити програму після застрягання на тій же дошці це стає дратівливим.
ця гра сфальсифікована? Я вже був на 153 рівні, і мені довелося зупинитися й вимкнути Інтернет, щоб виконати важливі завдання. Коли я повернувся грати, я був перенаправлений на рівень 150. Я видалив і знову встановив програму, але все одно; Я повернувся на 150. Це сталося зі мною двічі. Я забув інший рівень, але мене переспрямували лише на попередній. Цього разу я був перенаправлений на 3 рівні позаду
Програма вимикається автоматично, а інтерфейс користувача не такий швидкий, іноді вам потрібно двічі натиснути елемент, щоб почати працювати або грати. Це так повільно
Якийсь час це було добре, тоді так швидко, як я давав їжу на 20 рівні, після цього ви не могли пройти жодного рівня .. ця гра зашкалює нас до смерті. яку шахрайську гру видалили всі гроші, які я витратив лише для того, щоб зробити неможливим отримати 9ff рівень 20, не витрачаючи грошей. не завантажуйте цю гру, якщо у вас немає грошей, на які можна витрачати гроші.
Витрачені гроші, і рівні просто закінчилися. Кажуть, що вони заробляють більше, але це було більше 6 місяців тому. Яка трата грошей.
дуже захоплююча гра, але все ще чекаю оновлення, я застряг у 3 ресторанах, будь ласка
НЕ ЗАДІЙ Я грав у Cooking Joy. Мені це подобається, тому коли я зрозумів, що Cooking Joy 2 доступний, "Я був як YEA BUDDY"!!! Звичайно, коли ти вперше граєш у будь-яку гру, це ДИВНО!! Але незабаром щось приховується. Відповідь гри на ваш вибір DEFINITLEY має невелику затримку. Я думав, що це в моїй голові або поганий зв’язок. Тому я повернувся до Cooking Joy, щоб просто проаналізувати це трохи більше, з кожним вибором відповіді були швидкими без будь-якого додаткового прискорення.
คุ้กกิ้งจอย 2 จำลองสถานการณ์ idc
Зрозумійте, я маю сказати лише одну річ: чи можете ви зробити щось, щоб заряджати 100, а не 25, і чому ви можете дати нам час, коли ми могли б повністю виконати завдання та висвітлити лише завдання (а не повністю змінити) за часом, але це ви надали нам таку гру, і чому ми повинні купувати стільки грошей для прискорювачів, взуття та миттєвого приготування ТА ТАКОЖ, PLZ Проблеми з WHTVR Є ІНШИХ КЛІЄНЦІВ, БУДЬ ЛАСКА, ВИРІСУЙТЕ ЦЕ BCOZ Я ХОЧУ ЩАСНО ГРАТИ В ГРУ НЕ ДУМУВАТИ, ЩО, ЯКЩО ЦЕ БУЛО БУЛО ТАМ АБО ВИРАШЕНО, Мені сподобалося, що ваша гра хоче насолоджуватися на більших майбутніх рівнях (тому проблеми вирішують) мені зараз 16 років, дякую за те, що ви зробили мене щасливим зараз і в майбутньому... б..
ви повинні чекати оновлень, коли ви дійдете до частин. Я чекав оновлення 2 дні без рівнів, які можна грати завтра буде видалено, мені довелося видалити через тиждень
Регенерація енергії займає занадто багато часу, тому ви застрягли в очікуванні її оновлення або вам доведеться дивитися рекламу кожної гри. Крім того, необхідність використовувати підвищення з’являється дуже рано, і хоча деякі з них надаються безкоштовно, це більше реклами, щоб отримати більше або, звичайно, заплатити!
クッキングジョイ2 シミュレーション ybm
графіка дійсно хороша... люблю цю гру, не нудну як зазвичай. Я можу використовувати обидві руки, граючи, це справді весело.
Я не міг грати місяцями...близько кінця смачного Токіо, і рівнів більше немає. Просто кажуть, що скоро. тьфу!!!
Я не маю що сказати краще, ніж хороша, відмінна, фантастична, супер-пупер гра Мені дуже подобається, є багато функцій 😘😘
Ця гра має гарну графіку, яка радує око. Контроль відповідний. На відміну від інших кулінарних ігор, час готування короткий, тому доставка продуктів, які запитують клієнти, проста. Коли мета рівня не завершена, сама гра показує інші варіанти, які можна вибрати для просування гри. Оновлення посуду настільки зручне для користувачів. Тут показано рекомендовані елементи для оновлення. Отримання ключів також цікаво.
так, та сама проблема тут, я застряг у смачному Токіо, наступний ресторан незабаром, але я нічого не чекаю протягом останніх двох тижнів, але найближчого ресторану не буде.... інакше це залежна гра, просто відкрийте наступні рівні..... .
Це не дуже відчувається, у неї лише 2 руки, і всі ці персонажі збираються замовляти кілька предметів за таймером, а у вас немає підносу, щоб покласти картоплю фрі, як хот-доги, трохи розчаровує 😑
Мені подобається гра, але я довго чекав, поки ви придумаєте нові рівні... Я думав видалити гру, хоча у мене багато діамантів, життів і грошей. Я перевіряю щодня протягом місяців і нічого.... чи будуть якісь рівні незабаром? Дякую!
Я б поставив цій грі п’ять зірок, тому що вона дійсно хороша, але часу, передбаченого для проходження складніших рівнів, недостатньо. Ви повинні обслужити 51 клієнта за 90 секунд на швидкості гри це замало часу.
Food Gang Action zirs
Cooking Joy 2 Simulação uvxv
Я люблю цю гру і хотів би поставити 5 зірок - я зменшив 1 зірку через те, що щоразу, коли я вимагаю своїх безкоштовних 10 хвилин, гра виходить з ладу, мені доводиться перезапускати гру, включаючи рівень, який я завершив, що призводить до втрати часу, іноді втрачені підсилювачі, які я використовував, щоб пройти рівень і втратити час з моїх безкоштовних 10 хвилин. Я зменшив ще одну зірку через те, що якщо ви переграєте рівень і перевершите попередній рахунок, він все одно використовує вашу енергію (життя). Якби ці проблеми були виправлені, це було б 5 зірок
Житті закінчуються жодного програшу. Керування персонажем погане - тичеш на ту пічку, пічка скаче, а тупа офіціантка до неї не йде. Перша частина гри була значною кращою.
Забагато реклами. Примушують довго чекати, щоб грати, або вам потрібно дивитися відео за їхній дохід. Ви можете розміщувати рекламу, але це не повинно дратувати користувача. Хочу поставити негативну оцінку
Я пройшов усі рівні, щойно придбав більше діамантів, і тепер я повинен чекати нового ресторану, постійно кажуть, що скоро він прийде, але здебільшого я люблю гру просто божевільний, у мене ще залишилися монети та діаманти
Грати весело, але не можна заробити монети навіть за спробу раунду. Я не плачу за те, щоб грати, шукаю інші ігри, подібні до цієї. Я дивлюся додавання, але давайте розберемося, скільки разів глядачу потрібно побачити одну над n над знову
Дійсно хороша графіка, але гра була дуже важкою для мене з самого початку!
Гра не така довга. Ви повинні бути в змозі зберегти своє життя, поки ви не пройдете рівень. Тому кожен рівень коштував, що робить гру дуже короткою. Була б чудова гра, якби вони змінили цю частину.
Я пройшов кожен рівень, але зрозумів, що після завдань Джессіки рівнів більше НЕ МАЄ. Цікаво, коли настане ЦЕ оновлення. Минуло 4 місяці, тому я просто видаляю цю гру. Який сором.
У Tasty Tokyo є зниклий ресторан, на який я чекав останні 4 дні. Гра не може рухатися вперед, якщо завдання не буде виконано, а без restoraunt ви не зможете виконати завдання. Я неодноразово звертався до нас, використовуючи зв’язок, і нічого. Якби не цей збій, програма/гра були б дуже привабливими.
Гра хороша, мені дуже подобається, але я виконав усі рівні завдання Джессіки, поки немає жодних оновлень про нове відновлення.. не можу відкрити, тому що нового відновлення ще немає.., хлопці, не можу дочекатися, щоб знову грати в нього
Це дуже гарна гра, у яку можна грати, просто якщо вони обманюють, вони виправляють його душу і будьте трохи жорсткі, якщо у вас є таймер, вони скоротять час, щоб ви могли рухатися далі. Мені подобається гра, у яку дуже весело грати. люблять грати в гру, де вони не намагаються обдурити, не заперечуйте швидкість, тому що це допомагає мені полюбити, поставте п'ять, якщо вони не просять вас витратити гроші, купіть це
Це цікаво, тому що я люблю такі ігри, але серйозно? Мені потрібна енергія щоразу, коли я буду грати, навіть якщо я пройшов рівень? Це має вимагати лише енергії щоразу, коли ви провалите певний рівень, реклама дратує. Крім того, ми могли б використовувати інше сховище для їжі, щоб ми могли готувати більше, потрібно більше покращень, але гра весела! Просто сподіваюся, що ви виправите це на краще. 🤗
Привіт, мені сподобалися всі рівні цієї гри.. але виникла проблема. Я чекаю 6 місяців, але наступні рівні ще не приходять. Все ще чекаю. Щоб відкрити наступні рівні, потрібне нове оновлення. Інакше я видалю цю гру та пропоную іншим, які не завантажують цю гру😡