Post by tauscohelfehyd on Feb 21, 2022 1:08:46 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Moto Rider GO: Highway Traffic ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Moto Rider GO: Highway Traffic IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgauti kodas daugiau kristalų ▞▞▞
▞▞▞ Moto Rider GO: Highway Traffic 2022 version ▞▞▞
Gražu, bet ne volllzjeuheh dienne
Yr8dhd Xnt e Xxx Szzd Sets Eyes EW Yr W Egg Ye T Ye Yeh Yeh Dry Dud Dur Year Tat Tat Et Eye Tyrimas Eyed Eyeful Duets Duetai Eyeteeth Eyeteeth Eyeteeth Eyeteeth Eyeteth taip RR Re E Ee REEEE Er EEEEEEE Eddie Re EEEEEEEE Ee Fy YCFUY Aq Tu 73 wu Ie Ch Ch Tv Ucj Ucj ur U4 5 6 I 6ब TFRFHY 5 TY 6 TUF Dd R T64 Et YYEFGGFGT Sh E
Šis žaidimas per geras, bet jame per daug skelbimų
Nekenčiu, kad tai nesąžininga ir labai sunku suvaldyti šį žaidimą bjaurus, nepirk jo laiko švaistymas
Labai prasta patirtis. Atsisiunčiau šį žaidimą su daug vilčių, bet programėlė neleidžia tinkamai žaisti, nes joje pilna priedų. Patinka, 2 papildymai kas 5 minutes! Žaidimo viduryje!! O vėliau žaidimas nutrūksta. Tiesą sakant, duomenų švaistymas.
Nes tai žaidimas, bet labai nuobodus
Super dviračiai ir kokybiškas žaidimas palaikau 100%
Puikios programos, bet yra daug skelbimų, kai ketinate pareikšti teises
Kitas žaidėjas visada lenkia tave ir tu turi pasivyti, o aš to nekenčiu😤😤
Gražus žaidimas, ši žaidimo moneta labai lėtai tobulėja
Tai labai blogas žaidimas. Šis žaidimas neturėjo prasmės ir turėjo didelį psichinį nuovargį!
Labai gražus ir švarus šis žaidimas
Šis žaidimas yra geras, bet neįtraukiamas, bet skiriu tik 1 žvaigždutę, nes nepavyko..... Smagaus malonumo Ačiū.
Moto Rider GO: Highway Traffic Състезателни ezi
Ką tik startavo, bet kol kas žaidžia labai gerai. Neturi jokių problemų ir atrodo sklandžiai, o grafika nebloga.
puikus žaidimas, skirtas praleisti laiką, ir jūs galėjote įdėti pastangų dėl grafikos
모터 라이더 GO: 하이웨이 트래픽 레이싱 자동차 경주 dto
Neblogas žaidimas ir aš nežinau, ko noriu ten būti maždaug po pusantros valandos
Neblogas žaidimas
Neidomu bet grafikos nuostabi
Tai toks gražus žaidimas, kuriame yra ktm ir Duke prekių ženklai
Daugiau skelbimų po lygio, tada jie turi atnaujinti grafiką 100 mb atliekų
Man patinka šis žaidimas, turiu galvoje, kad jis turi nuostabią grafiką ir leidžia jums geriau vairuoti automobilį ar motociklą.
Buvo gerai. Grojo tik karštą minutę, tada dėl tam tikrų priežasčių ištrintas. Akivaizdu, kad žaidimas nepaliko man tokio didelio poveikio žaisti toliau ar net prisiminti, kodėl ištryniau.
Šis žaidimas yra toks sutrikęs, kad aš nieko negalėjau padaryti
Moto Rider GO: Highway Traffic Racing oull
Tai geras žaidimas, kurį žaidžia mano brolis, bet jis nėra toks geras
Priežastis, kodėl skyriau tai 3 žvaigždutėmis, yra todėl, kad kažką atradau. Turėjau 98745 monetas, bendras atlygis buvo 3948, galutinis rezultatas buvo 100 001 moneta. Jei dabar skaičiuojate, man trūksta 2692 monetų. Taigi žaidimas mane apgaudinėja. Visgi gera grafika.
Ilgai važiuojantis motociklas tiesiu keliu. Nagi! Pridėkite kampą, greičio mažinimo kalnelį, duobę, tiltą ar gal baką! Nesvarbu. Ei! Norėdami važiuoti šia trasa, turite atnaujinti. Žiūrėk į pinigus, neužtenka. Jauskitės kaip važiuodami vietoje. Kokio velnio. Pinigai žaidžia.
geras
Žaidimas kupinas didelių iššūkių, puikus grafinis paveikslas. Jūs tikrai dalyvaujate žaidime, pirmieji iššūkiai yra labai lengvi, bet žaidžiant viskas darosi vis lengviau
Nieko ypatingo. Nustojo žaisti, nes tapo nuobodu. Kita priežastis buvo ta, kad su kai kuriais dviračiais trasa buvo vos matoma. Dviračio dalis užima daugiau nei pusę ekrano. Koks juokingas dizainas. Viršuje esanti eigos juosta padidina problemą. Tai prideda nereikalingų problemų žaidžiant
Kiekvieną kartą užsirakina ir užšąla.
jis veikė labai gerai ir staiga kai jį atidariau, pasirodė įkėlimo ekranas ir jis buvo įkeltas ir žaidimas neprasidėjo, prašau pasakyk ką daryti, nes nenoriu jo pašalinti.
Šiame žaidime dviratis yra gražus, bet prieš tai nėra geras
šaunu, bet noriu sunkių iššūkių, vadinu šį nepilnamečių žaidimą, skirtą tik vaikams
Man patinka pk, bet dabar bandau žaisti šį žaidimą. Dėkoju
Pats geriausias žaidimas ir man patinka kiekvieną kartą
Móda Stylista : Obleč se Hry Hry na hrdinov yqo
Gera grafika mažiau nei 200, man patinka šis žaidimas
bloga grafika visais baisiais valdikliais ir beprasmiška žaidimo eiga, visur skelbimai
gana smagu ir ne taip sunku, kad būtų baisu. Kažkaip noriu gauti naują dviratį dabar, kai sužaidžiau. kol kas turiu tik keletą kursų, todėl jei jis eis į pietus, atnaujinsiu savo įvertinimą.
Man be galo patinka šis žaidimas... Oho, super... super... Bloga žolė